LIDMAATSCHAP

Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwijsrecht kan lid worden van de Nederlandse Vereniging voor Onderwijsrecht.

Het lidmaatschap geeft recht op:

  • Deelname aan de jaarvergadering en het jaarlijks symposium.
  • De publicatie met het preadvies en de coreferaten voor de jaarvergadering en met de verslaggeving van de gedachtewisseling over het preadvies van het voorafgaande jaar.

Naast dit alles streeft het bestuur van de NVOR ernaar haar leden bijzondere voordelen te bieden bij interessante publicaties of deelname aan conferenties op het gebied van het onderwijsrecht.

CONTRIBUTIE

De contributie bedraagt €50,- per jaar; studenten zijn al voor €20,- p.j. lid.

Leden van de NVOR komen in aanmerking voor 20% op de abonnementsprijs op het tijdschrift NTOR. Als u belangstelling heeft kunt u een abonnement aanvragen via sdu@sdu.nl en daarbij aangeven dat u lid bent van de NVOR. Sdu berekent dan de korting door. Als je al een abonnement hebt: zie laatste pagina omslag NTOR.

Nieuwe leden van de NVOR krijgen een eenmalige korting op een abonnement op School & Wet. Voor een jaarabonnement betaalt een nieuw lid van de NVOR niet de normale prijs van €240,37 exclusief BTW per jaar (korting van 35%). Voor dit bedrag krijgt u zes nummers. In het tweede jaar betaalt u de normale abonneeprijs.

Aanmelding als lid?

In de webshop kiest u een van de mogelijke typen lidmaatschappen om aan te melden.

Betaalopties:

U kunt betalen door middel van een bankoverschrijving, maar het heeft de voorkeur dat u de betaling via iDeal verricht. Dit scheelt zowel de penningmeester als de secretaris het verrichten van veel administratieve handelingen. Bovendien blijven de kosten voor de vereniging beperkt.

U ontvangt geen factuur maar op het e-mailadres dat u opgeeft direct na betaling een ‘ontvangstbewijs’ voor uw bestelling met de bank- en betalingsgegevens.  Wanneer de penningmeester de betaling heeft ontvangen ontvangt u een bericht dat uw bestelling is afgerond

Indien u niet zelf de contributie betaalt kunt u dit aangeven bij het invullen van de betalingsgegevens in het vak ‘Opmerkingen bij uw bestelling’.

Wanneer u ook belangstelling heeft voor een abonnement op School & Wet, wilt u dat dan aangeven in het vak: ‘Opmerkingen bij uw bestelling’. Ook indien u niet zelf de contributie betaalt kunt u dit aangeven bij het invullen van de betalingsgegevens in het vak ‘Opmerkingen bij uw bestelling’

Afmelden als lid

U kunt zich afmelden als lid door een bericht van afmelding te sturen aan info@nvor.nl

Winkelmand

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van rechtsbijstand en onderwijs?
Schrijf u in voor de NVOR nieuwsbrief.

Word lid


U kunt lid worden van de NVOR door de contributie te betalen. Uw lidmaatschap wordt automatisch geregistreerd na betaling.In de webshop kiest u een van de mogelijke typen lidmaatschappen om aan te melden.